Изберете страница

Лечение при възрастни

Съвсем до скоро се считаше, че след 9-10 год. възраст по-слабо виждащото око остава мързеливо, не може да се коригира с очила и като цяло не може да се направи нищо за него. Обикновено това око вижда горните 1-2 реда на таблицата, не подобрява с никакви стъкла или има много високи диоптри.
Благодарение на съвременните технологии и развитието на медицината, офтламологията и невроофталмологията, лечението на мързеливо око при възрастни е вече реалност!

Тренирайте мозъка си да вижда по-добре
Уникална софтуер базирана технология тренира вашия мозък да вижда по-добре без допълнителна хирургия, очила или странични ефекти. Зрението се подобрява неврологично чрез зрителни стимулации на ниво мозъчна кора.
Това е единственото клинично доказано лечение, на базата на над 25 годишен труд, проучвания и проследяване на хиляди пациенти и единственото лечение на амблиопия, одобрено от Американската администрация по храни и лекарства /FDA/

Какво представлява програмата:
– 40 сесии, които провеждате в къщи на компютъра
– 40 минути приблизително всяка сесия
– Индивидуална, според вашето темпо и зрителни нужди
– Проследяване на състоянието от професионалист

Подходяща ли е за вас:
– ако сте над 9 годишна възраст
– ако зрението ви с очила е от втори до шести ред на таблицата отгоре-надолу
Ако отговорът ви е ДА, то вие сте подходящ за програмата и можете да подобрите зрението на мързеливото си око
Имате възможност да попълните безплатно онлайн въпросник за пациенти на сайта на фирмата, предлагаща програмата и да проучите възможността да се включите в нея като натиснете тук /на английски език/.

Ползите включват:
– Подобряване на контрастната чувствителност – повишаване на способността да виждате по-ясно предмети, които се сливат с фона, напр. менюто в слабо осветен ресторант
– Повишаване на зрението – повишаване на способността да се виждат и разграничават финните детайли, което може да се измери със зрителна таблица
– Подобряване на зрението при шофиране и четене
– Възможност да виждате по-добре при по-слабо осветени условия
– Намаляване на ореоли, заслепяване или отблясъци при шофиране или през нощта

Не мързеливо око, а мързелив мозък
Програмата използва неврологично обучение за подобряване на зрението. Точно както се учим да ходим, плуваме или караме колело и не можем да забравим как се прави, така и с тази програма ефекта е дългосрочен.
По време на сесиите пред компютъра, поредица от визуални задачи и повтарящи се образи обучават мозъка и подобряват на зрителната преработка. Правят се анализи и коригиране на индивидуално персонализираните обучителни сесии с цел подобряване на зрението.
Денис Габор, изследовател и носител на Нобелова награда за наука е открил, че има определени визуални модели, които стимулират невронната активност – на това е базирана технологията на програмата.

gabor-patches Как се провежда лечението:
– В къщи, пред компютъра
– 2-3 пъти седмично
– Индивидуализирани според вашето темпо и нужди сесии
– Контролирано от професионалист
– Всяка от 40-те сесии продължава около 40 минути

 


Какво представлява лечението:

За разлика от различните очни упражнения, които са широко разпространени и целят отпускане на очните мускули и от там – подобряване временно на зрението, чрез тази програма се постига дълготраен ефект. Тя е клинично и научно доказана, че работи!
По време на тренировъчните сесии на потребителя се представят поредица от прецизни зрителни задачи, състоящи се от шарени снимки с минимални разлики в ориентация, размер и контраст. Чрез повтарящи се образи мозъка се обучава да бъде по-ефективен и така да подобри визуалната преработка. Специализирани алгоритми анализират резултатите и коригират сесиите за значително подобряване на зрението.

Самият процес:
Стъпка 1: Първоначално в нашата практика се прави очен преглед, д-р Узунова попълва специален формуляр, след което следва поръчка и заплащане на програмата. За България цената на програмата е с отстъпка 50%.
Стъпка 2: Получавате инструкции за работа и достъп до системата /програмата е уеб базирана/.
Стъпка 3: Започвате своята първа сесия като сядате в дома си, в затъмнено помещение на метър и половина от монитора
– след като завършите около 10 сесии /2-3 на седмица/, ще усетите зрението си по-добро. Това подобрение ще забележите в нормални, ежедневни дейности, като четене на текстове, менюто в ресторанта или вестника. Д-р Узунова ще следи напредъка ви до успешно завършване на програмата.
– След като приключи програмата, ще ви бъде направен заключителен преглед и ще получите копие от резултатите.

global-orientation

Сигурност:
Преди да бъде пусната в търговска употреба, програмата е обширно тествана от реномирани очни лекари и очни институти в САЩ и по целия свят. Тя е 100% натурална и подобрява зрението:
– Без хирургия
– Без лекарства и предписани медикаменти
– Не са известни рискове, странични ефекти или усложнения.
Това е единственото лечение за амблиопия, одобрено от Американската администрация по храните и лекарствата /FDA/
Тренировките се извършват в уюта на вашия дом и са професионално наблюдавани от вашия очен специалист.
Хиляди клиенти, които са завършили програмата получават подобрено зрение и качество на живот!

В Специализиран очен кабинет д-р Узунова провеждаме лечение на мързеливо око с много добри резултати. След обстойния преглед, който е задължителен, ще ви бъде обяснено подробно какво е състоянието на очите. Ще имате спокойствието да зададете въпросите, които ви интересуват или в случай, че не сте разбрали нещо, не се колебайте да попитате!
Вижте още: Как да станете наш пациент

  • Информацията на тази страница е подготвена с любезното съдействие на RevitalVision.
error: Content is protected !!