Изберете страница

Платена консултация по интернет

Имате заболяване, което сериозно Ви тревожи? Въпреки Вашите опити, до този момент Вие не сте наясно в задоволяваща Ви степен с Вашия очен проблем? Не откривате лекар, който да Ви обясни за какво точно става въпрос, какви са съвременните методи на лечение, да се заангажира с Вашия случай и да Ви окаже професионална помощ при откриването на начините, по които да решите Вашия проблем?

Или имате вече поставена диагноза, но не сте наясно какво точно Ви има? Няма откъде да намерите интересуващата Ви информация?

Или просто търсите честен съвет от компетентен очен специалист?

Или се намирате в чужбина и не Ви е съвсем ясно какво е точно Вашето заболяване?

В този случай можете да пишете на e-mail suzunova@doctor.com . Ще получите едно компетентно, честно мнение за какво става въпрос, при това информацията, която ще получите ще бъде достъпна, без да е изпъстрена с медицинска терминология. Ще получите също и съвет какво да правите за в бъдеще.

Молим, сканирайте и изпратете чрез e-mail /или направете копия и изпратете по пощата на адрес: 4003 Пловдив, ул.”Полк.Сава Муткуров“ 30, ет.1,кабинет 1, д-р Узунова/ всички документи относно очния Ви проблем /изследвания, амбулаторни листове, епикризи и пр./, с които разполагате до този момент, разбира се, ако имате такива. Опишете в писмото си, в свободен текст, какво е естеството на Вашия проблем.

Консултацията е платена и има цена 40 лева, които се заплащат предварително. Ще получите подробна информация за Вашето заболяване, както и отговор на интересуващите Ви въпроси.

Начините за плащане бихте могли да научите тук

error: Content is protected !!