Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Изберете страница

На 19 март 2020 г. /четвъртък/ от 14,30 ч. в Дом на науката и техниката, ул.“Гладстон“ 1, град Пловдив, със съдействието на Национална пациентска организация Глаукома, ще бъде изнесена лекция на тема „Как да пазим очите си“. Лектор: д-р Узунова. Вход свободен. Заповядайте!

*         *         *

В Специализиран очен кабинет д-р Узунова се предлагат най-съвременни решения при различни очни проблеми. Постигнати са чудесни резулати чрез внедряване на иновативни технологии в практиката.
В този раздел можете да следите новостите, с които д-р Узунова работи в кабинета.

Лечение на мързеливо око при деца – за да е успешно, се налага закриване на по-добре виждащото око. Новост в съвременното лечение на проблема са умните очила с електронен контрол на закриването.
Това са очила както всички други с тази разлика, че те използват технология с течен кристал, която позволява по-ефикасно закриване. Вградената електроника постепенно увеличава времето за закриване, което улеснява привикването.
Предимствата на тези очила са много:
– Блокира се 99,7% от видимия спектър на светлината
– Всички зони са равномерно закрити – Никой не може да види или да разбере, че окото е закрито – това позволява по-дълготрайно закриване. Детето не се срамува, че окото е закрито – никой не разбира за това – то ще се чувства много по-комфортно без лепенките за закриване на окото.
– Закриването се увеличава автоматично – детето по-лесно свиква към лечението
– Те са с вграден микро процесор – имаме контрол върху цялото лечение
– Очилата могат да се използват докато детето играе, учи, гледа телевизия. Могат да се използват с диоптрични стъкла, ако е необходимо.

В Специализиран очен кабинет д-р Узунова се предлагат тези очила. Има наличен тестови модел, за да се пробват от детето и Вие да добиете представа за тях.
Постигнатите резултати при точно спазване на инструкциите са отлични!
Вижте повече: Мързеливо око при деца Детско зрение